VAN DE MAKERS VAN WISCATOEFENEN.NL

Wie wij zijn 

B O E K E N  –  T R A I N I N G  –  B IJ L E S  –  O N L I N E   L E R E N

A L L E S   V O O R   D E   W I S C A T

Misschien ken je ons al? Wij zijn Julia en Barbara van wiscatoefenen.nl.
De bedenkers en makers van de verschillende Wiscat boeken: het Wiscat Oefentoetsen boek, het Wiscat Theorie- en Werkboek en het Top 50 Wiscat fouten boek. Ook hebben wij het Kennisbasis rekenen-wiskunde Oefentoetsen boek samengesteld.

Training en bijles

Verder geven wij al jaren Wiscat training en bijles. Door deze kennis en ervaring hebben wij uitstekend zicht op de Wiscat Cito toets. De opbouw van de toets en het type sommen. Maar ook wat er zoals mis gaat bij het oplossen van die typische Wiscat verhaaltjessommen. Dat heeft geen geheimen voor ons. Wij staan hiermee in nauw contact met veel pabo-studenten en rekendocenten.

wiscat-oefenen-online-uitslag
wiscat-oefenen-online-overal-altijd

Onze methode en missie

Pabo-studenten geven heel vaak positieve reviews op onze boeken en trainingen. Zij waarderen onze stap-voor-stap uitleg van de Wiscat theorie. Bovendien begrijpen ze de rekenregels beter door de voorbeeldsommen. Onze heldere antwoord-uitleg bij alle Wiscat opgaven vinden studenten fijn en wordt als bijzonder leerzaam ervaren. Dat krijgen wij terug als TOP feedback op onze boeken en op de training in kleine groepjes.

Graag willen wij onze heldere uitleg van de Wiscat delen met álle Pabo-studenten. Zodat elke student en zij-instromer de Wiscat haalt! Dat is onze missie. Ervoor zorgen dat studenten verder kunnen met hun opleiding doordat ze slagen voor de Wiscat met voldoende punten. Zo kunnen wij samen het lerarentekort terugdringen.

Nu ook online oefenen

Naast het oefenen uit Wiscat boeken gaven studenten aan nog meer te willen oefenen. Liefst online, omdat de echte Wiscat ook op een computer wordt gemaakt. Daar zijn wij mee aan de slag gegaan.
Na een jaar lang bouwen is er nu de Wiscat Academy®. Een perfecte online leeromgeving waar je alle theorie uitgelegd krijgt met video’s van Julia en Barbara, de Wiscat-experts.

Je kunt er onbeperkt sommen oefenen en jezelf testen met flashcards, samenvattingen, rekenschema’s en oefentoetsen per rekenonderdeel. Ook kun je Wiscat Oefentoetsen maken op 103 en 120 punten niveau. Zo weet je pas hoe je er echt voor staat.

wiscat-training-online-oefenen-waar-je-maar-wilt

Met de Wiscat Academy® kun je onbeperkt leren en oefenen voor de Wiscat.
Alles in je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. Op laptop, tablet en mobiel. Een behoefte van studenten die zich (naast de boeken) online perfect willen voorbereiden op de Wiscat!

Wij wensen je heel veel plezier en succes toe met de Wiscat Academy®.

wiscat-online

START NU

Start vandaag ook met Wiscat oefenen online.
Met de Wiscat Academy® ben je perfect voorbereid. Leer, oefen en test jezelf in deze online leeromgeving. Dan ben je perfect voorbereid op de pabo rekentoets!

Kies nu je pakket vanaf € 24,95 per maand

Zo haal je Wiscat!

wiscat-training-online-oefenen
Scroll naar boven